دريافت كد لوگو <



maktabolreza.lxb.ir

آرشيو مطالب


هیئت مکتب الرضا (ع)شهرستان فریدونکنار

امکانات

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید





شهادت امام جعفر صادق (ع) تسلیت باد.

 شهادت ششمین نور از انوار الهی حضرتامام جعفر صادق (ع) پایگزار مذهب شیعه را خدمت شما و همه ی شیعیان تسلیت عرض می کنیم .


قال الصادق (ع) :
مومن به اندازه ی کارهای خوبش آزمایش می شود  پس هر که دینش درست و کارش نیکو باشد بلایش سخت گردد چرا که خداوند عز و جل دنیا را نه برای پاداش مومن قرار داده و نه کیفری برای کافر و هرکس دینش سست و عملش ضعیف باشد بلایش اندک باشد . ( بحارالانوار ۶۷ )

 

 

نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: چهار شنبه 22 شهريور 1391برچسب:شهادت,مکتب الرضا,(ع),شهرستان فریدونکنار,هیئت مکتب الرضا,مکتب الرضا(ع),امام صادق,امام جعفر ضادق(ع), موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

دانلود مداحی

 

 هیئت مکتب الرضا (ع) شهرستان فریدونکنار

مداح برادر حاج مجید رضا نژاد

 

 

 


ادامه مطلب
نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: چهار شنبه 16 فروردين 1391برچسب:مداحی ,دانلود,مجید رضا نژاد,مکتب الرضا , موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

ويژگيهاى مكتب حسينى

 


ويژگيهاى مكتب حسينى


راه نجات امت  
بدون شك مكتب حسينى راه نجات اين امت است ؛ زيرا علت مبقيه دين ، امر به معروف و نهى از منكر است و اين دو به معنى وسيع آنها يعنى تشويق و ترويج معروف و مبارزه با منكرات بستگى پيدا كرده با حسين عليه السلام تا آنجا كه به قول بعضى ها اسلام نبوى الحدوث و حسينى البقاء است .

مكتب مصلح سازى  
هر بارتسپنسر به نقل فروغى مى گويد: بزرگ ترين آرمان نيكان اين است كه در آدم سازى شركت كنند، يعنى مكتب صالح سازى بياورند. مكتب حسين عليه السلام نه تنها مكتب گناهكار سازى (نبود) از صالح سازى هم بالاتر بود، مكتب مصلح سازى است .
 
 
و...
برای مشاهده ی ادامه ی  مطالب به ادامه مطلب بروید ...

ادامه مطلب
نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:مکتب الرضا,مکتب حسینی,ویژگی,حسینی, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

روایت امام رضا(ع)از محرم و عزاداری

 شيخ صدوق (ره) در امالي از ابراهيم بن ابي المحمود روايت كرده كه حضرت امام رضا عليه السلام فرمودند همانا ماه محرم ماهي بود كه اهل جاهليت قتال در آن ماه را حرام مي‌دانستند و اين امت جفا كار خونهاي ما را در آن ماه حلال دانستند و هتك حرمت ما كردند و زنان و فرزندان ما را در آن ماه اسير كردند و آتش در خيمه‌هاي ما افروختند و اموال ما را غارت كردند و حرمت حضرت رسالت (ص) را در حق ما رعايت نكردند، همانا مصيبت روز شهادت حسين عليه السلام ديده‌هاي ما را مجروح گردانيده است و اشك ما را جاري كرده و عزيز ما را ذليل گردانيده است و زمين كربلا مورث كرب و بلاء ما گرديد تا روز قيامت، پس بر مثل حسين بايد بگريند گريه كنندگان، همانا گريه بر آن حضرت فرو مي‌ريزد گناهان بزرگ را. پس حضرت فرمود كه پدرم چون ماه محرم داخل مي‌شد تا عاشر محرم چون روز عاشورا مي‌شد آن روز مصيبت و حزن و گرية او بود و مي‌فرمود امروز روزي است كه حسين «ع» شهيد شده است.

 

و ايضاً شيخ صدوق از آن حضرت روايت كرده كه هر كه ترك كند سعي در حوائج خود را در روز عاشورا حق تعالي حوائج دنيا و آخرت او را برآورد و هر كه روز عاشورا روز مصيبت و اندوه و گريه او باشد حق تعالي روز قيامت را روز شادي و سرور آن گرداند و ديده‌اش در بهشت به ما روشن باشد و هر كه روز عاشورا را روز بركت شمارد و براي بركت آذوقه در آن روز در خانه ذخيره كند بركت نيابد در آنچه ذخيره كرده است و خدا او را در روز قيامت با يزيد و عبدالله بن زياد و عمر بن سعد لعنهم الله در اسفل درك جهنم محشور گرداند.

 

 

و ايضاً به سند معتبر از ريان بن شبيب كه خال معتصم خليفه عباسي بوده است روايت كرده كه گفت در روز اول محرم به خدمت امام رضا عليه السلام رفتم، فرمود كه اي پسر شبيب آيا روزه‌اي گفتم نه فرمود كه اين روزي است كه حق تعالي دعاي حضرت زكريا را مستجاب فرمود در وقتي كه از حق تعالي فرزند طلبيد و ملائكه او را ندا كردند در محراب كه خدا بشارت مي‌دهد تو را به يحيي پس هر كه اين روز را روزه دارد دعاي او مستجاب گردد چنانكه دعاي زكريا مستجاب گرديد.

پس فرمود كه اي پسر شبيب محرم ماهي بود كه اهل جاهليت در زمان گذشته ظلم و قتال را در اين ماه حرام مي‌دانستند براي حرمت اين ماه پس اين امت حرمت اين ماه را نشناختند و حرمت پيغمبر خود را ندانستند، و در اين ماه با ذريت پيغمبر خود قتال كردند و زنان ايشان را اسير نمودند و اموال ايشان را به غارت بردند پس خدا نيامرزد ايشان را هرگز! اي پسر شبيب اگر گريه مي‌كني براي چيزي پس گريه كن براي حسين بن علي عليهماالسلام كه او را مانند گوسفند ذبح كردند و او را با هيجده نفر از اهل بيت او شهيد كردند كه هيچيك را در روي زمين شبيه و مانندي نبود. و به تحقيق كه گريستند براي شهادت او آسمانهاي هفتگانه و زمينها و به تحقيق كه چهار هزار ملك براي نصرت آن حضرت از آسمان فرود آمدند چون به زمين رسيدند آن حضرت شهيد شده بود. پس ايشان پيوسته نزد قبر آن حضرت هستند ژوليده مو گردآلود تا وقتي كه حضرت قائم آل محمد (ص) ظاهر شد، پس از ياوران آن حضرت خواهند بود و در وقت جنگ شعار ايشان اين كلمه خواهد بود:

يا لَثاراتِ الْحُسِيْن عَلَيْهِ السَّلام.

اي پسر شبيب خبر داد مرا پدرم از پدرش از جدش كه چون جدم حسين عليه السلام كشته شد آسمان خون و خاك سرخ باريد اي پسر شبيب اگر گريه كني بر حسين عليه السلام تا آب ديده بر تو بر روي تو جاري شود حق تعالي جمعي گناهان صغيره و كبيره ترا بيامرزد خواه اندك باشد و خواه بسيار. اي پسر شبيب اگر خواهي خدا را ملاقات كني و هيچ گناهي بر تو نباشد پس زيارت كن امام حسين عليه السلام را.

اي پسر شبيب اگر خواهي كه در غرفة عاليه بهشت ساكن شوي با رسول خدا و ائمه طاهرين عليهم السلام پس لعنت كن قاتلان حسين «ع» را. اي پسر شبيب اگر خواهي كه مثل ثواب شهداي كربلا را داشته باشي پس هرگاه كه مصيبت آن حضرت را ياد كني بگو:

يا لَيْتَني كُنْتُ مَعَهُمْ فَاَفُوزَ فَوْزاً عَظيماَ.

يعني ايكاش من بودم با ايشان و رستگاري عظيمي مي‌يافتم.

اي پسر شبيب اگر خواهي كه در درجات عاليات بهشت با ما باشي پس براي اندوه ما، اندوهناك باش. و براي شادي ما شاد باش و بر تو باد به ولايت و محبت ما كه اگر مردي سنگي دوست دارد حق تعالي او را در قيامت با آن محشور مي ‌گرداند.

ابن قولويه به سند معتبر روايت كرده از ابي هرون مكفوف يعني نابينا، كه گفت به خدمت حضرت صادق عليه السلام مشرف شدم آن حضرت فرمود كه مرثيه بخوان براي من پس من شروع كردم به خواندن فرمود نه اين طريق بلكه چنان بخوان كه نزد خودتان متعارفست و نزد قبر حسين عليه السلام مي‌خواند پس من خواندم:

اُمْرُرْ عَلي جَدَتِ الْحُسَيْنِ فَقُلْ لِاَعْظُمِهِ الزَّكِيَّه.

تتمة اين شعر در آخر باب در ذكر مراثي خواهد آمد. حضرت گريست من ساكت شدم فرمود: بخوان من خواندم آن اشعار را تا تمام شد، حضرت فرمود باز هم براي من مرثيه بخوان من شروع كردم به خواندن اين اشعار:

يا مَرْيمُ قوُمي فَانْدُبي مَوْلاك

وَ عَلَي الْحُسَيْنِ فَاسْعَدي بِبُاكِ

پس حضرت بگريست و زنها هم گريستند و شيون نمودند. پس چون از گريه آرام گرفتند حضرت فرمود اي ابا هرون هر كه مرثيه بخواند براي حسين عليه السلام پس بگرياند ده نفر را از براي او بهشت است پس يك يك كم كرد از ده تا آنكه فرمود هر كه مرثيه بخواند و بگرياند يك نفر را بهشت از براي او لازم شود، پس فرمود كه هر كه ياد كند جناب امام حسين عليه السلام را پس گريه كند بهشت او را واجب شود.

 

نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:مکتب الرضا,فریونکنار,امام رضا,روایت,محرم,آداب,عزاداری,عزاداران, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

امام رضا علیه السلام در یک نگاه

 نام : علی علیه السلام

پدر : موسی علیه السلام

مادر : نجمه (سلام الله علیها)

القاب : رضا – ابن علی – ابن الحسن

کنیه : فاضل – صابر – صدیق – سراج الله – ابوالحسن

مکان ولادت : مدینه منوره

روز ولادت : پنجشنبه 11 ذیقعده سال 148 هجری

نقش انگشتر : ماشاء الله لاقوة الّا بالله

مدت امامت : 20 سال

 

اولاد : 5 فرزند 1

سن مبارک : 55 سال

روز شهادت : آخر ماه صفر سال 202 هجری

سبب شهادت : زهری که توسط مأمون عباسی (لعنة الله علیه ) به حضرت خوراند

مکان شهادت : طوس (مشهد فعلی)

 

                                                            ***

                                                            «برگی زرین»

                                                آشنایی با زندگی امام رضا علیه السلام

امام رضا علیه السلام 35 سال از عمر شریفشان سپری شده بود که پدر بزرگوارشان امام کاظم علیه السلام بشهادت رسیدند و پس از آن مسئولیت امامت و پیشوایی شیعه را عهده دار شدند . به خاطر دانش بسیار آن حضرت ، او را «عالم آل محمّد» نامیده اند . پدرش درباره او فرمودند :

«این فرزند ، فقیه ترین فرزندان من است ».

مدت امامت آن حضرت 20 سال طول کشید . ده سال اوّل آن همزمان با خلافت هارون الرشید و ده سال دوم معاصر امین و مأمون عباسی بود . پیش از امامت نیز در دوره ی پدر بزرگوارش ، همزمان با مهدی و هادی عباسی بود .

دوران امامت آن حضرت ، دوره ی سختی بود . بنی عباس با علویان برخوردی ستمگرانه داشتند . موسی بن جعفر علیه اسلامرا به شهادت رساندند و امام رضا علیه السلام را هم در شرایط دشوار و محدود کننده ای قرار دادند . ستم های عبّاسیان به نحوی بود که هر چند وقت یک بار ، علویان بر ضدّ آنان در گوشه و کنار و در سراسر منطقه ی دیلم ، خراسان ، اهواز ، بصره ، حجاز ، و یمن قیام می کردند .

این قیام ها برای دستگاه خلافت عباسی خطرناک بود . شاید یکی از علل فرا خواندن امام رضا علیه السلام به خراسان و سپردن ولایتعهدی به آن حضرت ، برای کاستن از این شورشها و جلب عواطف شیعیان بود . حضرت رضا علیه السلام چون می دانستند آن قیام ها هیچ کدام به ثمر نمی رسد ، از مشارکت در آنها پرهیز می کرد .


1.    زنان امام : حضرت دو زن داشت یکی امّ حبیبه دختر مأمون و یکی جاریه دیگر که مادر امام محمد تقی بود و دو کنیز دیگر قبل از ولایتعهدی در مدینه داشتند .

       فرزندان امام :حضرت دارای پنج پسر و یک دختر بوده اند .

        پسران : محمد تقی ، حسن ، جعفر ، ابراهیم ، حسین ، و دختر به نام عایشه بوده است .

 

 

ادامه مطالب در ادامه مطلب...


ادامه مطلب
نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: چهار شنبه 9 فروردين 1391برچسب:زندگی نامه,امام رضا,غریب,مشهد,گنبد طلا,ضامن آهو,مطلب خواندنی,خراسان,, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

مطالبی خواندنی در مورد با شاه خراسان

 

برای خواندن مطالب به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: جمعه 19 اسفند 1390برچسب:مطالب,خواندنی,امام رضا,شاه خراسان, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

WWW.MAKTABOLREZA.TK 

                                                  

 

 

نويسنده: خادم الرضا(ع) تاريخ: جمعه 7 بهمن 1398برچسب:مکتب الرضا (ع9,شهرستان فریدونکنار,مکتب,رضا (ع),شهادت,ولادت,امام رضا(ع),, موضوع: <-PostCategory-> لينک به اين مطلب

www.maktabolreza.lxb.ir

به وبلاگ رسمی هیئت مکتب الرضا (ع) شهرستان فریدونکنار خوش آمدید!!! تاسیس:1383 جلسات هفتگی:چهارشنبه ها زمان: 21:30 سخران:محمد نادعلیان مداح:کربلایی روح الله رحیمیان مکان:مسجد امام حسین(ع)-حسینیه مکتب الرضا (ع) همراه با قرائت قرآن , زیارت عاشورا و ذکر مصیبت از تمام دوستداران اهل بیت (ع)دعوت بعمل می آید !!! یا علی بن موسی الرضا (ع)

نويسندگان

tr>
لينکهاي روزانه

جستجوي مطالب


ساعت

معرفی به دوستان